El trànsit de la C-17 en sentit Barcelona es trasllada aquesta matinada als laterals

Les obres de soterrament de la nacional està previst que durin 24 mesos

El trànsit que circula per la C-17 a l’alçada de la plaça Espanya de Montcada i Reixac passarà totalment per carrils laterals aquesta setmana. Aquesta matinada està previst traslladar el trànsit de la C-17 que circula en direcció Barcelona als laterals, per tal de continuar amb el soterrament de la nacional. A partir de demà, els vehicles que circulin en sentit Barcelona accediran al nou lateral situat al carrer Ferrer i Guàrdia abans del parc de la Coloma.

Aquesta actuació obligarà a tallar els accessos d’incorporació a la nacional els carrers Àngel Guimerà, Puigcerdà i Sant Tomàs. El carrer del Sol continuarà de forma provisional de sortida a la carretera per tal d’impedir que es generi més trànsit al centre de Mas Rampinyo. Fa dues setmanes que es va desviar als laterals el trànsit en sentit Puigcerdà, a uns vials més estrets i identificats amb la senyalització groga d’obra i amb un límit de velocitat a 40 quilòmetres per hora.

El soterrament de la nacional depèn del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. El director general de Carreteres, Jordi Follia, ha indicat que el trasllat del trànsit és la part de major envergadura de les obres. Els conductors pateixen especialment els efectes de les obres, sobretot en hores punta, perquè la circulació és molt més lenta de l’habitual, donat que els carrils són més estrets i s’ha de circular a menor velocitat. Jordi Follia ha demanat paciència a veïns i conductors de pas i ha recordat que, després de dos anys, aquestes obres tan complexes donaran com a resultat un espai més segur per on circular. Les obres de soterrament les du a terme l’empresa Corsán-Corviam Construcción i tenen un cost de 33 milions i mig d’euros.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari