Els 80 treballadors de Marés esperen amb incertesa el desenllaç de l’empresa

A la fàbrica de la Ferreria no es treballa des del mes de desembre

Els treballadors de l’empresa Marés, ubicada al polígon de la Ferreria, estan a l’espera que el Jutjat Mercantil prengui una decisió sobre el seu futur, després que l’empresa hagi fet suspensió de pagaments i s’hagi declarat insolvent per fer front al pagament d’indemnitzacions. Des del passat desembre, no hi ha cap tipus d’activitat productiva a l’empresa.

Tot i així els 80 treballadors acudeixen els seus llocs de treball i es concentren cada dia a l’entrada de les naus amb pancartes reinvindicatives. Segons el comitè d’empresa, Marés ha venut les naus i la maquinària està embargada per la Seguretat Social per cobrir els 13 milions d’euros de deutes acumulats en els darrers anys. El representant dels treballadors, Miguel Ángel Garrido, ha expressat la preocupació de les 80 famílies que s’han quedat al carrer.

L’empresa Marés va ser creada l’any 1952 al centre de Barcelona com a taller mecànic generalista. Als setanta va iniciar la seva expansió gràcies a la construcció de motllos per a les caixes de transport d’ampolles. Durant els darrers quatre anys la companyia s’ha vist immersa en la crisi que afecta les empreses de components d’automoció.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari