Els adjudicataris reben avui les claus dels pisos

L’Ajuntament presentarà a Adigsa les queixes dels inquilins

Els adjudicataris de la promoció de 42 pisos de lloguer per a joves que Adigsa ha construït a Mas Duran rebran avui les claus. A partir de les 13h, l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), la regidora d’Habitatge, Eva Gonzalo (PSC), i la directora de la unitat operativa d’administració i gestió del parc públic d’habitatge d’Adigsa, Fuensanta Alcalá, lliuraran les claus als inquilins a l’escola Mas Rampinyo.

 

L’acte d’avui no arriba exempt de crítiques dels llogaters, que han expressat en diverses ocasions el retard en el lliurament de claus i queixes per l’estat dels pisos. En aquest sentit, les autoritats municipals i Adigsa mantindran avui una reunió per buscar una solució a les peticions dels adjudicataris. “Hem rebut diverses queixes i des de l’Ajuntament transmetrem a Adigsa el nostre malestar i els demanen una solució urgent”, ha explicat Gonzalo.

 

Els habitatges tenen entre 39,43 i 56,51 m2. Una dotzena disposa de dues habitacions i la resta, d’una. Un dels immobles està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha 28 places d’aparcament, vinculades a tots els pisos de dos dormitoris, i a 15 dels d’un dormitori.

 

 

Deixa un comentari