Els artistes que vulguin participar al Festival MIRA’MiR poden apuntar-se fins al 2 de setembre

L’objectiu de la iniciativa, que es farà a l’octubre, és crear un gran mural als pilars de l’autopista C33

L'il·lustrador Kimo Osuna, director artístic del festival, ha fet avui un mural en al·lusió al festival
Arxiu/Pilar Abián
Presentació del Festival MIRA'MIR, el passat mes de maig, amb la presència del director del festival, Kimo Osuna, i representants del govern municipal

El 2 de setembre finalitza el termini perquè els artistes puguin presentar les seves sol·licituds per participar a la primera edició del Festival MIRA'MIR, que organitza l'Ajuntament del 19 al 21 d'octubre amb l'objectiu de crear un gran mural de temàtica ambiental als pilars de sota l'autopista C33, entre el Camí de la Font Freda, la rambla dels Països Catalans i el carrer Carrerada. El conjunt el componen 25 columnes en un espai de 500 metres de longitud. Cada artista pintarà en viu durant tot el cap de setmana un únic pilar, en el qual hi ha d'aparèixer un infant petit com a símbol de la humanitat i un gran animal, com a representant de la natura. Els dissenys també hauran d'incorporar fauna autòctona dels espais naturals de Montcada i Reixac, com el riu Besòs.

Els artistes que vulguin participar han d'enviar el seu currículum i una mostra del seu treball al correu [email protected] (veure les bases completes)Un consell artístic seleccionarà els 25 participants, que hauran de presentar un esborrany del mural que proposen pintar. Durant el cap de setmana del festival també s'oferiran tallers, actuacions musicals i una àmplia oferta gastronòmica.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari