Els candidats interactuaran online amb la ciutadania a través de laveu.cat

El portal de Montcada Comunicació oferirà un debat en vídeo dels alcaldables

El portal de Montcada Comunicació www.laveu.cat farà un seguiment diari de tots els actes que es facin en el marc de la campanya electoral. A partir d’aquest divendres, 6 de maig, el web estrena un apartat especial en què cada formació tindrà el seu espai i on s’inclouen les entrevistes fetes als alcaldables –que es poden llegir també a l’edició en suport paper de La Veu de Montcada i Reixac–, un vídeo protagonitzat pels caps de llista i les notícies que generi cada partit al llarg d’aquest període.

El web laveu.cat també promou una altra iniciativa novedosa anomenada candidat online. Cada cap de llista respondrà en directe durant una hora a les preguntes que els ciutadans enviïn a partir d’ara al correu [email protected] i que hauran d’anar signades per la persona que les formuli indicant el barri al qual pertany. El calendari previst és el següent: Carmen Romero (Ciutadans), el dia 9, a les 11h; Marta Aguilar (Esquerra), el dia 10, a les 13h; Eva García (PPC) i Joan Maresma (CiU), el dia 11, a les 16 i les 19h, respectivament; i M. Elena Pérez (PSC) i Josep M. González (ICV-EUiA), el dia 12, a les 12.30h i les 13h, per aquest ordre. El candidat de Plataforma per Catalunya, Miquel Vigorós, no ha confirmat encara la seva participació a cap acte públic ni ha concedit cap entrevista als mitjans municipals.

Montcada Comunicació organitza un debat televisiu amb tot els candidats que enregistrarà en vídeo el dia 13 i es podrà veure a partir del dia 16 a l’espai web. D’altra banda, els candidats de formacions actualment representades al Ple participaran als debats de les AV de Terra Nostra i de Can Sant Joan, els dies 9 i 18 de maig respectivament, a les 19.30 i les 20h. El dia 10, els comerciants organitzen una altra trobada a la Casa de la Vila (20.30h), al qual s’ha convidat també a la cap de llista de Ciutadans.

Deixa un comentari