Els Casals d’estiu mantenen els preus de l’any passat

Les inscripcions per a les activitats que ofereixen tant Infància i Joventut com Esports són obertes fins al 21 d’abril

Els casals es faran des de l'última setmana de juny fins a l'última de juliol
Arxiu/La Veu

L’Ajuntament ha obert el termini d’inscripció als casals un estiu, tant per als adreçats als alumnes de primària i de secundària –que ofereix la Regidoria d’Infància i Joventut– com per als esportius, que organitza la Regidoria d’Esports.
Pel que fa als casals d’infantil i primària, s’oferten del 26 de juny al 28 de juliol, i hi poden participar els infants que des d’I3 a sisè de primària. L’activitat es duràs a terme a les escoles ReixacFont FredaElvira CuyàsMitja Costa i als Institut escola El Viver Mas Rampinyo. El preu per setmana és de 45 euros –sense serveis complementaris–, i hi ha bonificacions per a famílies monoparentals,o nombroses, que inscriguin més d’un fill o que siguin beneficiàries de les beques de menjador i escolars.

 Malgrat la difícil situació econòmica en què es troba l’Ajuntament, mantenim els preus de l’any passat amb bonificacions

Gerard Garrido, regidor d’Esports

 ‘Malgrat la difícil situació econòmica en què es troba l’Ajuntament, mantenim els preus de l’any passat amb bonificacions per a famílies vulnerables’, ha explicat el regidor d’Infància i Joventut i d’Esports, Gerard Garrido ERC), qui espera que millores introduïdes en la gestió dels dos casals faci més àgils el sorteig de places –en cas que la demanda superi l’oferta– així com el procés de preinscripció.
Quant al Casal jove, l’activitat s’adreça a alumnes que durant aquest curs facin de primer a quart d’ESO i tindrà lloc, de dilluns a dijous, a l’institut Montserrat Miró. El preu per setmana és de 35 euros amb possibilitat de bonificacions.

Casals esportius

L’oferta esportiva per a infants i joves nascuts entre el 2008 i el 2017 inclou el casal multiesportiu i l’específic de futbol. El multiesportiu es desenvoluparà, en funció de l’edat dels infants i joves, al pavelló Miquel Poblet, a la zona esportiva centre i a la zona esportiva de Can Cuiàs. El casal de futbol és per a infants i joves nascuts entre el 2006 i el 2016 i es desenvoluparà a l’estadi de futbol de La Ferreria.

Deixa un comentari