Els centres d’estètica aixequen la persiana

La Generalitat, però, prorroga les restriccions vigents fins al 23 de novembre

Els establiments d’estètica han tornat a obrir portes, després de prop d’un mes tancats arran de les restriccions imposades per la Generalitat per frenar l’avenç de la pandèmia. Els serveis són amb cita prèvia, es desinfecten peus i mans, s’ha augmentat la distància de treball i reforçat les mesures d’higine. El gremi ha pressionat durant aquests dies davant la incomprensió de tancar un sector que els professionals asseguren que compleix amb escreix tots els protocols necessaris.

La notícia s’ha rebut de forma satisfactòria entre els establiments de Montada, com és el cas del centre Pretty&Beauty del carrer Major. El centre va obrir portes amb nova propietària l’1 d’octubre i quinze dies després es va veure obligada a tancar. “Jo treballava al centre des de feia dos anys i mig, i manteníem negociacions per fer el traspàs des del febrer “, explica la directora, Carla Viguera, qui recorda que el negoci s’ha mantingut obert fins al 15 d’octubre. “Ens hem enterat abans que podíem obrir per les pròpies clientes que per la via legal”, admet. 

“El món és dels valents, i ara havia arribat el moment”, assegura Viguera qui agraeix la fideliltat de la clientela. “A Montcada es treballa molt bé, i gaudim del seu reconeixement i confiança”, comenta tot afegint que el centre ja treballava amb mesures de protecció i d’higiene d’utensilis com les del sector sanitari: “Ara hem tornat a fer una inversió per adequar, encara més, la seguretat i la higiene”.

Carla Vigueras té clar que “l’actual situació està ple de dubte i encara pot fer pujades i baixades”. L’empresària assegura el sector de l’estètica està castigat i oblidat.

Prórroga
El govern de Catalunya ha decidit prorrogar 10 dies més –fins al 23 de noviembre- les restriccions vigents. Bars i restaurants continuaran sense poder servir àpats ni begudes als locals; i gimnasos, poliesportius, cinemes i teatres continuaran tancats. També es manté confinament municipal de cap de setmana. La consellera de Salut, Alba Vergès, ha anunciat que a partir de demà els centres d’estètica podran obrir de manera individual i els centres de culte no podran superar les 100 persones. El govern català treballa en un pla amb tots els sectors afectats pels tancaments, apuntava Vergés, de manera que a partir del 23 de novembre es pugui fer una reobertura progressiva si les dades epidemiològiques són positives.

Seccions:

Deixa un comentari