Els comuns pregunten al Congrés per les actuacions de seguretat previstes a les vies mentre no es faci el soterrament

Ha estat a instàncies de l’Alcaldia, arran de l’anomalia que va inutilitzar les barreres del carrer Bogatell el passat dissabte

El diputat Fèlix Alonso, del grup parlamentari Unidos Podemos-En Comú Podem-En Marea, ha preguntat per escrit al govern espanyol sobre les mesures de seguretat previstes a les vies que travessen Montcada i Reixac a l’espera que es faci el soterrament de l’R2. Les actuacions, compromeses per Adif fa més d’un any i que implicaven millores als passos a nivell i el canvi de tanques al llarg de recorregut de les línies que passen pel nucli urbà, encara no s’han dut a terme. A instàncies de l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), arran dels fets que van succeir el passat dissabte, 24 de novembre, quan les barreres del pas del carrer Bogatell van deixar de funcionar durant una estona obligant a intervenir a la Policia Local i a Protecció Civil, Alonso ha sol·licitat resposta per escrit a diferents preguntes adreçades al govern espanyol.

El diputat reclama el calendari d’actuacions per millorar la seguretat a les vies del municipi així com el protocol que s’activa quan les barreres deixen de funcionar i el nombre d’incidents que hi ha hagut arreu de l’Estat per aquest motiu. Els comuns també volen saber si el deficient manteniment de les infraestructures i les estacions gestionades per Adif estan vinculades a les retallades pressupostàries.

Deixa un comentari