Els edils han opinat sobre la seva trajectòria i la seva experiència personal

Fina Manzano, Ramon Rivas, Lupe Lorenzana, Jesús Muñoz, Juan García, Antònia Bofill, Carles Tabernero i José Márquez han abandonat el ple

La socialista Fina Manzano ha estat regidora d’Habitatge pel PSC durant 15 mesos. Manzano ha manifestat que ser regidora li ha permès tenir una altra visió de la ciutat “Ha estat una experiència molt positiva. Vaig acceptar el càrrec perquè el PSC em va necessitar i em sento orgullosa; quan en un partit hi ha persones que l’utilitzen en benefici propi o per fer mal als altres, la democràcia trontolla i tothom surt perjudicat”.
Ramon Rivas, del grup municipal socialista ha estat regidor de Llicències i Disciplina pel PSC durant 15 mesos. Rivas assegura sentir-se molt satisfet del seu pas per l’Àrea Territorial com a regidor de Llicències i Disciplina “Ha estat un temps breu però intens. He treballat to el que he pogut amb companys que m’han ajudat molt en la meva tasca. Haig de dir que m’he sentit molt còmode i que marxo content d’haver fet coses per la meva ciutat”.
Lupe Lorenzana ha estat set mesos regidora pel PSC i ha estat la regidora responsable del Projecte Educació de Ciutat pel PSC durant 7 mesos. Per a ella ha estat una experiència positiva i personalment enriquidora, “L’experiència ha estat molt enriquidora, et permet veure el municipi des d’una altra perspectiva i adonar-te que es pot treballar d’una altra manera no només des del moviment veïnal o associatiu. També m’ha permès conèixer molta gent” .

Jesús Muñoz, del PSC, ha estat regidor del PSC per la millora de carrers durant 7 mesos. Muñoz ha explicat que ha pogut conèixer gràcies al seu pas per l’Ajuntament de Montcada com a regidor els problemes que implica gestionar una ciutat, “M’ha canviat força la visió que tenia de l’Ajuntament. Sempre he estat en el món associatiu i aquí m’he adonat que les coses no són fàcils i que el municipi té molts barris i moltes prioritats i no sempre pots satisfer totes les demandes”.

Antònia Bofill, Ha estat regidora de Comerç per CiU durant 4 anys. Bofill ha dit que marxa satisfeta de la feina feta durant els quatre anys que ha ocupat el càrrec, “Estic contenta de la meva gestió al front de la Regidoria de Comerç i sobretot tranquil·la per la feina feta que crec ha estat bona tenint en compte les dificultats i els problemes que té aquest àmbit d’actuació. Penso seguir treballant des del partit”.
Carles Tabernero ha estat regidor d’Integració i Drets Civils per ICV-EUiA durant 3 anys. Tabernero s’ha mostrat satisfet del seu pas per l’Ajuntament, encara que també ha aprofitat el Ple de comiat per anunciar que deixa la militància d’EUiA ja que s’ha sentit maltractat per la formació a la que representava quan va entrar com a regidor “Estic molt satisfet de la meva tasca perquè he posat en marxa una Regidoria que no existia. Aprofito el comiat per anunciar que deixo la militància a EUiA ja que m’he sentit maltractat pel partit, que em va intentar fer fora del càrrec acusant-me de trànsfuga”.
Finalment , José F. Márquez ha estat regidor de Relacions Externes per ICV-EUiA durant 3 anys i edil des del 1999. Márquex ha explicat que aquests anys l¡han enriquit molt, “L’experiència ha estat molt positiva i enriquidora com a persona, ja que et permet treballar per la teva ciutat. Llàstima que, per qüestions internes de partit, no hagi seguit, encara que no descarto tornar al món de la política”.
Però el contrapunt als missatges de satisfacció per la tasca feta ha estat el que ha ofert el regidor de Serveis Municipals, Juan Garcia, qui no ha assistit al Ple de comiat. Garcia ha estat regidor de Serveis Municipals pel PSC durant 8 anys. García ha valorat els 8 anys com a regidor dient que està decebut per la manera de fer política que ha vist a l’Ajuntament, que prioritza els interessos personals i partidistes per sobre dels col·lectius, “Es fa política en benefici d’uns pocs, no de tota la ciutat. Els recursos municipals estan mal gestionats i això s’amaga amb protocol i propaganda. L’oposició hauria de tenir més mitjans per controlar el govern. No he dit res fins ara per lleialtat al partit”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari