Els eixos del programa del PSC són la seguretat, les persones i el territori

Els socialistes afirmen que prioritzaran les polítiques socials

El PSC va presentar divendres a la Casa de la Vila el programa electoral per als pròxims quatre anys. El candidat socialista a l’alcaldia, César Arrizabalaga, va explicar els principals projectes de la seva formació, dividit en tres grans eixos: d’una banda, la seguretat, l’economia i l’organització interna; un altre grup d’accions adreçades a les persones i les polítiques de territori. L’alcaldable socialista va parlar de prioritzar les polítiques socials com ara la construcció de més centres educatius. Pel que fa a la gent gran, Arrizabalaga va anunciar que el seu programa electoral preveu portar un àpat diari a les persones grans amb pocs recursos i amb dificultats de mobilitat, a més de la creació d’una residència-centre dia a la Rasa.

Per als joves, el número 1 de la llista del PSC també va anunciar que el seu objectiu és transformar la coneguda Torre Bombita, a la Ferreria, en una zona lúdica de carpes perquè els joves no hagin de marxar fora del municipi. En territori, el PSC inclou al seu programa la construcció d’una escola de natura al turó de Vista Rica, al centre, i la transformació de la muntanya del Turó en un parc metropolità. Arrizabalaga va remarcar que seguiran fent habitatge protegit i que serà el mandat de la tranformació integral de la Ribera, però, per sobre de tot, l’alcaldable socialista va indicar que el projecte principal en aquest àmbit serà el soterrament de la línia de França al seu pas per Montcada.

Arrizabalaga va afirmar que el seu programa és realista amb vocació de govern i va assegurar que totes les seves propostes són factibles. El PSC intensificarà la seva campanya en la recta final de la campanya electoral. A banda del repartiment tradicional de programes, flors i paperetes de vot, l’agrupació regalarà el pròxim dimecres al mercat ambulant una colònia batejada amb el nom de “Transparència”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari