Els ‘invisibles’ alcen la veu a la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona

Els responsables dels sindicats externs reben el suport del president de la Generalitat, Quim Torra, i l’acaldessa de Barcelona, Ada Colau

El col·lectiu que agrupa les empreses externes de Nissan han traslladat el seu malestar a l'Ajuntament
Premsa Ajuntament BCN
El president de la Generalitat i la consellera d'Empresa amb representant sindicals
Ada Colau i el tinent d'alcalde, Jaume Collboni s'han entrevistat una delegació dels 'Invisibles'
Reunió amb els representant sindicals

Els 'Invisibles', que representen a 20.000 treballadors d'empreses proveïdores de Nissan, s'han concentrat aquesta tarda a la plaça de Sant Jaume per "establir-nos com a interlocutors també vàlids amb l'administració", han assenyalat fonts sindicals. Els representants s'han pogut reunir amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Després de la reunió, Torra ha valorat la trobada amb els sindicats: "Hem escoltar les seves reivindicacions i els acompanyem en la seva lluita, que és la nostra", ha reconegut en el seu canal de twitter, qui ha afegit que "cal evitar el tancament de les fàbriques". A la trobada també ha participat la consellera d'Empresa, Àngels Chacón.

Barcelona aposta pel vehicle elèctric

Per la seva banda, l'alcaldessa Ada Colau ha subratllat que"Barcelona ha fet una aposta decidida de futur per la mobilitat sostenible""Per això cal mantenir la indústria i iniciar un procés de reconversió", ha concretat Colau. Els representants sindicals de les empreses proveïdores han traslladat a les administracions la seva angoixa per ser el col·lectiu que sortiria més malparat davant de l'actual decisió de "tancament irrevocable" per part de la direcció de Nissan. Segons publica el diari 'Cinco Días', Seat s'estaria plantejant contractar empreses externes de Nissan. 

Seccions:

Deixa un comentari