Els joves poden mostrar la seva opinió sobre habitatge en un taller participatiu que organitza avui l’Ajuntament

L’Oficina d’Habitatge ha escollit 400 joves del municipi per convidar-los a la jornada

La Regidoria d’Habitatge organitza aquesta tarda a la Casa de la Vila (19h) un taller participatiu per a joves, amb l’objectiu d’incorporar les necessitats d’aquest col·lectiu en el Pla Local d’Habitatge (PLH), que a hores d’ara està elaborant l’Ajuntament. L’Oficina d’Habitatge ha escollit 400 joves de manera aleatòria, entre 22 i 35 anys, i els ha enviat una carta convidant-los a la jornada.

Al febrer va tenir lloc un primer contacte amb la ciutadania per elaborar el PLH, però va faltar la presència dels joves perquè l’activitat va tenir lloc el mateix dia que el Carnaval. No obstant, aquestes impressions, de població més adulta, també s’han incorporat al projecte. La regidora d’Habitatge, Eva Gonzalo (PSC) considera que “és necessari introduir les aportacions d’aquest col·lectiu perquè és el que troba més dificultats per accedir a una vivenda”.

El PLH és un document que neix de l’anàlisi de la situació del municipi en matèria d’habitatge i en defineix la situació actual, determini uns criteris d’evolució i proposa les actuacions a desenvolupar. El projecte l’està redactant l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i ha d’incorporar informes urbanístics i socials, propostes de creació de pisos socials al municipi així com un pla participatiu que inclogui les impressions ciutadanes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari