Els joves talents del programa Cabal Musical actuaran al Teatre Municipal aquest divendres

El grup montcadenc Lolamento presentarà un tema del seu nou EP i el seu primer videoclip

Andrea Díaz i Ània Casajuana, durant el concert de presentació del seu EP a l'Ateneu Harmonia, el passat 26 de febrer
Cabal Musical

El Teatre Municipal de Montcada i Reixac acollirà aquest divendres a les 19h el festival de cloenda del programa Cabal Musical 2021-2023, en el qual ha participat la formació Lolamento, format per Ània Casajuana i Andrea Díaz, de Montcada i Reixac. Aquest és el primer cop que els concerts de final de temporada d’una edició del Cabal Musical se celebren fora de la ciutat de Barcelona.

El duet, que va començar amb el nom d’Al Cuadrado, va ser seleccionat el 2021 entre 24 candidats, interpretant temes del seu primer EP ‘Y tú, qué tal?’, autopublicat fa 3 anys amb temes propis d’estil indie-pop. Gràcies a la beca, les dues joves han rebut formació musical durant aquest curs al Taller de Músics de Barcelona i han pogut enregistrar un segon EP, titulat ‘Volver a empezar’, i un videoclip del tema ‘El sitio’, un dels quatre que integren el disc –la resta són ‘Todo ha cambiado’, ‘Hoy’ i ‘Siempre me quedaré’. “Tot i que hem tingut total llibertat a l’hora de crear, ha estat una gran oportunitat comptar amb l’assessorament de professionals que han tret el millor de nosaltres”, ha dit Ània Casajuana, tot destacant la implicació del seu mentor, el compositor i productor musical d’origen veneçolà, Leo Aldrey.

“Tot i que hem tingut total llibertat a l’hora de crear, ha estat una gran oportunitat comptar amb l’assessorament de professionals que han tret el millor de nosaltres”

Ània Casajuana

Amb el nou nom de Lolamento, Ània i Andrea engeguen una nova etapa musical, mantenint el seu estil, però fent un salt qualitatiu. “Sento que com a artistes hem crescut molt i estem súper agraïdes al Taller de Músics per totes les atencions que ens han dedicat”, ha dit Andrea, per a qui aquesta experiència suposa un impuls important en la seva carrera musical. “Tot i que hem fet una evolució, els nostres seguidors trobaran temes carregats de melanconia i lletres que parlen d’amor, desamor i vivències pròpies”, ha afegit Ània, il·lusionada amb el concert de divendres en un espai tan emblemàtic com el Teatre Municipal.

‘Sento que com a artistes hem crescut molt i estem súper agraïdes al Taller de Músics per totes les atencions que ens han dedicat’

Andrea Díaz

Durant el festival, els 12 grups i artistes participants al Cabal Musical interpretaran un tema del seu EP i presentaran al públic els seus videoclips. A més del grup Lolamento, actuaran Piketa’s, Vicvan, Isabella Privitera, Zoyert, Eva Fort, Acaracan, Maria Lista, Lucas Luz, Sara Aldana, Medina i Matilda Mirana. L’entrada és gratuïta, fins a completar l’aforament.

El programa Cabal Musical és una iniciativa de suport al talent musical als municipis de la Franja Besòs, promoguda pel Consorci del Besòs, amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Barcelona, Badalona i Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.

Deixa un comentari