Els parcs infantils tindran un nou paviment artificial

Es canviarà el terra per una superfície artifical si funciona la prova pilot que s’està fent

Els parcs infantils del municipi canviaran el terra per una superfície artificial si dóna resultats positius la prova pilot que s’ha posat en marxa a la plaça que hi ha al costat del pavelló Miquel Poblet, a la rambla dels Països Catalans, que té jocs per als nens i nenes. El paviment tou pretén garantir la seguretat dels infants en cas que, mentre juguen, caiguin al terra. La superfície que s’ha col·locat al parc de Montcada Nova, de color vermellós, amortígua la caiguda, una funció que fins ara feia la sorra.

A la plaça de la Rambla dels Països Catalans també s’ha col·locat una tanca de fusta que limita l’espai per al joc, per tal de separar els nens de les activitats que s’hi fan fora, com la circulació en bicicleta o bé els jocs de pilota. El regidor de Serveis Municipals i Manteniment, Sergio Hermoso, del PSC, ha explicat que a hores d’ara s’està efectuant una prova per decidir si aquest paviment s’aplica a la resta de parcs de la ciutat. Aquest sistema, segons l’edil, s’ha plantejat perquè cada vegada s’estan detectant més problemes de salubritat a la terra degut a l’incivisme d’algunes persones.

El nou paviment no està format per una plataforma única sinó que es divideix en quatre lloses de cautxú, que comporta facilitats en la neteja i el manteniment, com ha indicat el regidor de Manteniment, Sergio Hermoso.

En cas d’obtenir bons resultats de la prova, l’Ajuntament té intenció de fer extensible aquesta obra a altres parcs de la ciutat, en funció de les seves necessitats.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari