Els partits donen el tret de sortida a la campanya amb la penjada de cartells

Les cinc formacions que opten a l’Alcadia de Montcada faran actes electorals molt pròxims als ciutadans

La cursa cap a les municipals ja ha començat i des d’aquesta matinada, els partits polítics de Montcada i Reixac que es presenten a les eleccions del 27 de maig poden demanar el vot. La campanya electoral ha començat aquesta mitjanit amb la tradicional penjada de cartells. Des d’ara i fins al 25 de maig, les formacions polítiques demanaran el vot amb actes de diferent tipus, tot i que el tret comú és que cada vegada es fan actes per promoure el contacte més directe amb els ciutadans i no pas grans mítings. Aquest mateix cap de setmana, els partits sortiran al carrer per explicar als veïns les propostes del seu programa electoral.

Aquesta matinada, tots els candidats a l’Alcaldia, acompanyats d’altres persones del partit, han penjat cartells al mobiliari urbà de Montcada. Augmentar en vots, continuar els projectes iniciats en aquest mandat, en el cas dels partits que governen, i fomentar la participació són alguns desitjos que els alcaldables han expressat davant dels micròfons de Montcada Ràdio. El PSC va iniciar la penjada de cartells a la plaça Lluís Companys, a on una trentena de militants s’hi va desplaçar per donar la benvinguda a la campanya. El candidat socialista, César Arrizabalaga, ha explicat que “espero que els ciutadans votin el nostre projecte per continuar desenvolupant els projectes que hem iniciat en aquest mandat”.

Una vintena de militants de CiU van iniciar la penjada de cartells al carrer Major, a prop de l’estació de Renfe de Manresa. El candidat a l’Alcaldia per la coalició, Joan Maresma, ha indicat que el seu grup explicarà les propostes electorals a tots els barris del municipi, amb actes molt propers als ciutadans. Tot i que l’objectiu és que votin la seva formació, Maresma diu que espera, “per damunt de tot, que hi hagi molta participació a les urnes el dia 27 de maig”. Per la seva banda, una trentena de militants d’ICV-EUiA va donar el tret de sortida a la campanya al carrer Major, a l’alçada del número 78. El cap de llista a Montcada, Josep M. González, ha dit que el seu treball durant els pròxims quinze dies serà “que els ciutadans ens coneguin i que confiïn en nosaltres per fer un bon paper al Ple durant el pròxim mandat”. González és el primer cop que es presenta com a alcaldable.

La candidata del PPC i altres militants de la formació es van trobar per penjar cartells a la porta de l’edifici de l’Ajuntament, a l’Avinguda de la Unitat. És el primer cop que Eva García és la cap de llista de la seva formació, tot i que ha estat regidora durant els darrers dos mandats. L’alcaldable popular creu que el seu programa es caracteritza per “la il·lusió, amb propostes per a tots els barris de Montcada”. Per la seva banda, una quinzena de militants d’Esquerra va iniciar la campanya davant de l’Auditori Municipal. La candidata, Marta Aguilar, ha explicat que espera que durant el pròxim mandat “puguem tenir almenys un regidor més al Ple, per fer una bona feina, ja sigui al govern o a l’oposició”. La campanya electoral acabarà el 25 de maig i el dia 27 els ciutadans escolliran els 21 representants del Ple Municipal de Montcada i Reixac. Al municipi, 23.753 persones tenen dret a vot.

D’esquerra a dreta de la imatge: Eva García (PPC), Joan Maresma (CiU), César Arrizabalaga (PSC), Josep M. González (ICV-EUiA) i Marta Aguilar (Esquerra)
Foto: Santi Romero

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari