Els partits intensifiquen la presència al carrer els darrers dies de campanya

Les formacions locals han convidat candidats al mercat setmanal

Els partits polítics locals han aprofitat el darrer mercat setmanal de Montcada abans de les eleccions autonòmiques del pròxim diumenge per esgotar els cartutxos de la campanya electoral. El PSC, CiU, PPC i ICV-EUiA han muntat aquest dimecres una parada al mercat, per on han desfilat també alguns dels candidats al Parlament. De part del PSC, la número 4 de la llista que encapçala José Montilla, Laia Bonet, ha acompanyat els militants locals. “Encarem les eleccions amb il·lusió, fent entendre la gent com ha canviat la vida a Catalunya durant els darrers sis anys, amb l’impuls que hem donat a les polítiques socials, creant-hi escoles i equipaments sanitaris, a més d’invertir en formació”, ha manifestat la candidata socialista, qui també considera que l’aposta per les polítiques socials són les que ajudaran a sortir de la crisi.

 

Per la seva banda, els militants locals de CiU han muntat una paradeta al mercat, però no els ha acompanyat el diputat Jordi Turull (número 21 a la llista liderada per Artur Mas) que per motius d’agenda no ha pogut finalment assistir a l’acte de Montcada. “El país necessita un lideratge, els ciutadans estan cansats d’un govern amb tres caps, que els provoca confusió, i només CiU pot fer sortir Catalunya de la crisi”, ha destacat el president local de CiU, Joan Maresma, qui s’ha mostrat satisfet dels resultats de la campanya porta a porta que la secció ha fet durant aquestes dues setmanes de campanya.

 

La número 8 de la llista del PPC per Barcelona –amb Alicia Sánchez Camacho al capdavant– i regidora montcadenca, Eva García, ha estat acompanyada al mercat d’algunes diputades i alcaldesses del PP de Galícia, Castellà i Lleó  i València –que han vingut a Catalunya per donar suport als candidats catalans–i de la diputada al Congrés de Madrid, Dolors Montserrat. Estic amoïnada per l’opinió que té la gent dels membres del govern actual, que s’han preocupat més dels seus problemes interns que de treure Catalunya de la crisi”, ha apuntat García, que també ha subratllat que el seu partit és el que pot aportar solucions al context econòmic.

 

En representació d’ICV-EUiA, Jaume Bosch, el número 4 de la candidatura de Joan Herrera, ha fet una crida a la mobilització de les esquerres perquè la gent afí hi vaig a votar. Bosch ha defensat el Tripartit, entenent que, malgrat les discrepàncies, considera que s’ha arribat a col·lectius que els governs anteriors, de CiU, no tenia en compte. “És fonamental el suport de la ciutadania de l’Àrea Metropolitana perquè si CiU governa, no invertirà en aquests municipis tal com s’està fent ara”, ha indicat l’ecosocialista.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari