Els partits polítics locals fan campanya al carrer i a través de les xarxes socials

Internet guanya força tot i que les formacions no renuncien al contacte directe amb la ciutadania

En aquests comicis autonòmics, les noves tecnologies i les xarxes socials com Facebook i Twitter jugaran un paper important a l’hora de difondre els missatges polítics. Internet està guanyant terreny però els partits locals tampoc no renuncien al contacte directe amb la ciutadania. Totes les formacions amb representació a Montcada estan aprofitant els mercats setmanals –el del centre del dimecres i el de Can Sant Joan dels dimarts– o els caps de setmana, quan hi ha més gent al carrer,  per difondre els seus missatge electorals i també per convidar candidats al Parlament.

 

L’agrupació local del PSC ha fet una aposta per les noves tecnologies i ha format una dotzena de militants i simpatitzants en la vessant de ciberactivistes. La iniciativa ha tingut tan bona acceptació que el partit vol repetir-la pensant ja en les eleccions municipals. Els socialistes combinen aquestes accions amb la presència al carrer. ICV-EUiA, a més de sortir al carrer, organitza el dia 23 un sopar electoral amb el parlamentari Gaspar Llamazares (IU), el senador de l’Entesa Joan Josep Nuet i el candidat Jordi Miralles. I el dia 24 està prevista la presència de la diputada ecosocialista Laia Ortiz al mercat ambulant.

 

CiU aposta directament pel contacte personal i ha decidit optar pel porta a porta per donar a conèixer el seu programa comptant amb el suport de dos diputats de la coalició. Els nacionalistes també han convidat personalitats de la coalició, com el vicepresident del Parlament, Lluís Corominas, qui ha visitat aquest dimecres el mercat del centre. “Encoratgem la gent que vagi a votar i els diem que la nostra opció és l’única que pot fer canviar Catalunya”, ha manifestat Corominas a www.laveu.cat. Dimecres vinent, dia 24, és prevista l’assistència del diputat de CiU Jordi Turull.

 

La candidata número 8 del PPC per Barcelona, la diputada i regidora montcadenca, Eva García, està fent campanya arreu, i sobretot a la comarca -el dia 12 va acompanyar Mariano Rajoy i Alicia Sánchez Camacho en la seva visita a Cerdanyola. Tot i així, no ha faltat a la seva trobada amb la ciutadania als mercats, com estan fent la resta de partits i ha convidat l’última setmana de campanya Alberto Fernández Díaz. Esquerra, per la seva banda, farà el dia 22 l’acte central de campanya al municipi, un altre sopar-xerrada amb la presència de Marc Sanglas, candidat del partit del Vallès Occidental (20.30h). D’altra banda, la secció local d’UPyD –la coordinadora de la qual, Montse Tonda, és la número 3 de la llista per Barcelona– va fer campanya al carrer el dia 13 a la tarda, a la rambla dels Països Catalans.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari