Els propietaris dels pisos de l’Impsòl reben les claus del seu habitatge

101 propietaris dels 188 pisos que l’Institut Metropolità de Gestió i Promoció del Sòl (Impsòl) ha construït a Mas Duran en uns terrenys cedits per l’Ajuntament van rebre el 21 de març les claus del seu habitatge. L’acte va comptar amb l’assistència de centenars de veïns i de les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde de […]

101 propietaris dels 188 pisos que l’Institut Metropolità de Gestió i Promoció del Sòl (Impsòl) ha construït a Mas Duran en uns terrenys cedits per l’Ajuntament van rebre el 21 de març les claus del seu habitatge. L’acte va comptar amb l’assistència de centenars de veïns i de les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde de Montcada, César Arrizabalaga (PSC), i
Dídac Pestaña, vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, organisme del qual depèn l’Impsòl. L’Ajuntament organitzarà el 28 de març l’acte de lliurament de claus als propietaris que resten (87) de la promoció de 188 habitatges que l’Impsòl ha construït a Mas Duran.
Els pisos de l’Impsòl a Mas Duran estan repartits en tres edificis. La promoció Mas Rampinyo I consta de 87 habitatges amb una superfície útil d’entre 64 i 90 m2. El bloc Mas Rampinyo II està format per 62 llars entre 66 i 90 m2, mentre que la tercera promoció està integrada per 39 habitatges, amb una superfície entre 62 a 82 m2. La satisfacció i l’alegria van ser els sentiments més visibles a les cares dels propietaris dels habitatges i els seus familiars. Arrizabalaga també es va mostrar emocionat perquè “han estat les primeres promocions de pisos protegits promoguts per l’Ajuntament que s’han lliurat als ciutadans”. L’alcalde va aprofitar l’esdeveniment per recordar que durant l’actual mandat l’equip de govern ha posat en marxa la construcció de 900 habitatges socials, entre venda i lloguer.
El vicepresident de la Mancomunitat de Municipis, Dídac Pestaña, va agrair a l’Ajuntament i, en particular a l’alcalde, l’aposta per l’habitatge protegit. Pestaña va destacar “la fortuna dels 188 propietaris” perquè han adquirit pisos de qualitat a un preu assequible, amb una mitjana de 150.000 euros per habitatge.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari