Els propietaris dels pisos de l’MSM reben les claus del seu habitatge

L’Ajuntament ha lliurat les claus de la primera promoció d’habitatges socials que ha impulsat directament l’administració local.

Dotze famílies de Montcada i Reixac, la majoria parelles joves, han estrenat els primers habitatges de protecció oficial que ha construït l’Ajuntament a Montcada i Reixac, a través de l’empresa pública Montcada Societat Municipal. Els pisos estan ubicats al carrer Ripoll, al centre, tenen entre 60 i 90 m2, porten associada una plaça d’aparcament i costen uns 180.000 euros, molt per sota del preu de mercat. La promoció té de 12 pisos, dels quals 4 tenen 89 m2, dos, 64 m2 i sis, 61 m2. Tots incorporen una plaça d’aparcament i els 8 més petits, un traster de 8 m2. L’edifici també disposa de 19 places d’aparcament i un traster, que es van sortejar el passat 22 de gener. Els sorteig dels 12 pisos es va fer el 10 de juny de 2005 entre més de 300 sol·licituds.

L’acte de lliurament de claus es va fer ahir la tarda al pàrquing del nou bloc de pisos amb la presència de l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), i la regidora d’Habitatge, Fina Manzano (PSC). En el moment d’entrega de claus a les famílies agraciades, l’alcalde va dir que l’aposta per la vivenda protegida “és un compromís del govern municipal” i va anunciar les noves promocions que es faran a Montcada, a la Rasa, Mas Duran, Font Pudenta i, en un futur, a la Ribera, un cop es traslladi la fàbrica Barnices Valentine al polígon Can Milans.

PISOS C.RIPOLL-2-

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari