Els treballadors de correus han d’esperar un altre mes per efectiu el trasllat

La demora del trasllat es deu per un problema en la instal·lació del subministrament elèctric

Els treballadors de Correus de Montcada hauran d’esperar un altre mes com a mínim per poder fer efectiu el trasllat a la nova oficina, situada al carrer Montiu, 12. Això és el que ha comunicat la direcció de l’empresa a representants de la secció postal de l’UGT, en una reunió que van mantenir ahir. El sindicat ha explicat que un problema en la instal·lació del subministrament elèctric ha provocat una nova demora en el trasllat. Sembla ser que l’empresa Fecsa ha obert rases per instal·lar el cablejat elèctric fins la porta de l’oficina, però no ha fet l’obra necessària per passar la llum fins a l’interior. El sindicat ha acusat la delegació territorial de Correus de deixadesa, per no fer un seguiment de les obres. L’espai del carrer Montiu, 12 porta habilitat un any però la seva posada en marxa encara es veu llunyana.

Divendres passat, la direcció de Correus a Barcelona va visitar el nou local de Montcada amb l’objectiu de recepcionar l’obra, però just en aquell moment van localitzar el nou incident. Segons ha explicat l’UGT, l’objectiu que li havia expressat l’empresa era que el trasllat del personal comencés aquest mateix dijous. Ara, per fer la nova rasa, el sindicat calcula que serà necessari, com a mínim, un mes de temps. L’UGT i el personal denuncien que una supervisió més continuada de la Delegació Territorial hagués evitat aquests problemes a les obres efectuades per Fecsa.

El secretari general del sector postal de l’UGT a la comarca, Antonio Jurado, s’ha mostrat indignat amb el canvi de dates del trasllat a la nova oficina de Correus i ha acusat la direcció de Correus de falta d’eficiència i de no fer un seguiment acurat de les obres. D’altra banda, representants del sindicat tenen previst reunir-se aquesta setmana amb la Inspecció de Treball. L’UGT va denunciar davant d’aquest organisme les males condicions en les que actualment treballen els carters i els administratius de l’actual oficina de Correus. L’objectiu d’aquest tràmit és obligar a Correus a accelerar les obres que falten per condicionar el nou local i obrir de manera immediata el nou local.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari