Els treballadors de Marés acudiran a la via judicial per cobrar les indemnitzacions

L’empresa diu que no pot assumir-ne els pagaments i delega en el Fons de Garantia Social

Els 80 treballadors de l’empresa Marés, amb seu al polígon de la Ferreria, acudiran a la via judicial per cobrar les indemnitzacions que els corresponen pel tancament de la factoria. L’empresa manté que no pot assumir els costos de les indemnitzacions i ha emplaçat els treballadors al Fons de Garantia Salarial.
El comitè d’empresa de Marés no accepta aquesta proposta, ja que suposa unes indemnitzacions mínimes que no tenen en compte l’antiguitat dels treballadors. El president del comitè, Miguel Angel Garrido, assegura que el grup Marés no és insolvent ja que disposa d’una altra nau, Eurotanca, al mateix polígon, que està produint i facturant.

El comitè d’empresa de Marés ha sol·licitat una reunió amb el secretari d’Indústria de la Generalitat i té previst reunir-se avui amb el jutge responsable de l’expedient. Els treballadors continuaran les mobilitzacions a la nau de la Ferreria per exigir una sortida digna de l’empresa. La pròxima reunió amb Marés tindrà lloc el 17 de gener a la Delegació d’Inspecció de Treball.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari