La Policia Local comença a multar els vehicles de gran tonatge que aparquin a Can Sant Joan

La prohibició s’inclou en un paquet de mesures per descongestionar el nucli urbà i recuperar places d’estacionament

Els veïns volen recuperar les voreres, ocupades per cotxes
Arxiu/Sílvia Alquézar

A partir d’avui, l’estacionament de vehicles de més de 3.500 kg i/o 5 metres estarà prohibit al nucli urbà de Can Sant Joan. Els agents cívics van dur a terme una campanya informativa per informar d’aquesta mesura, que té per objectiu descongestionar el barri de camions i guanyar 22 places d’estacionament. L’incompliment de la prohibició suposarà la imposició de fraccions per part de la Policia Local.

També a partir d’avui, els estacionaments dels carrers Besòs i Drac s’ubicaran de forma alternativa -en ziga-zaga- per aconseguir reduir la velocitat dels cotxes que hi circulen i obtenir més espai a les voreres per als vianants. Aquesta actuació té una durada prevista de tres dies i provocarà restriccions en la circulació i en l’estacionament de vehicles de manera progressiva. Els dies 13 i 14, s’actuarà al carrer Besòs: el primer dia, al tram entre els carrers Carril i Reixagó, i al dia següent, al tram entre Reixagó i Bifurcació. El 15 de març, l’actuació es traslladarà al carrer Drac.

Totes aquestes mesures han estat dissenyades per l’Ajuntament amb l’objectiu de donar solució a la instància que va ser presentada per 400 veïns i veïnes del barri en la que reclamaven més espais per a les persones.

Deixa un comentari