En Comú Podem, la candidatura més activa de la campanya al municipi

La coalició, que va fer un acte diumenge a Can Sant Joan, convoca un altre per aquest dimarts

Ana Ballesta i Óscar Gil durant el míting fet diumenge a Can Sant Joan
Oliver Hernández

En Comú Podem continua organitzant actes al municipi per donar a conèixer la seva candidatura a les eleccions generals d'aquest diumenge. Aquest dimarts (Casa de la Vila, 19h) convoca una xerrada que comptarà amb la presència de Josep Vendrell, número 3 de la llista per Barcelona, i de l'alcaldessa, Laura Campos, així com dels regidors Mónica Martínez i Sergi Martín.

La candidatura també va fer  diumenge un acte de campanya a la plaça Nicaragua de Can Sant Joan al qual van assistir Ana Ballesta (Podem Montcada), Óscar Gil (ICV-EUiA-E) i la candidata al Senat, Laura Pérez. Ballesta, que va intervenir en primer lloc, va expressar el seu convenciment que l’actual període històric, marcat per l’emergència dels partits que aposten per noves formes de fer política serà decisiu per a la propera dècada. "Hem patit retallades econòmiques i socials brutals, però gent molt diversa ens hem unit per canviar les coses i fer allò que fins fa ben poc ens deien que era impossible”.

En la mateixa línia, Gil va destacar la confluència a la candidatura d’En Comú Podem de forces acabades de nèixer amb d’altres, com la seva, amb experiència i que porten anys lluitant pels drets de la classe treballadora. L’edil va aprofitar que l’acte es feia a Can Sant Joan, un barri combatiu en la lluita contra la crema de residus a la cimentera, per demanar als votants “que no donin suport als partits que defensen les empreses que contaminen”. L’acte va cloure amb l’arribada de la caravana del canvi d’En Comú Podem, que va recórrer la comarca durant tot el dia con megafonía i amb unes ‘migas’ populars per als assistents.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari