En marxa els treballs per netejar d’horts i barraques la llera del riu Ripoll

Agbar segueix amb la instal·lació d’una nova canonada i repararà un col·lector

Els primers horts es van començar a retirar el 18 de desembre, a la banda del polígon de la Ferreria, amb una màquina excavadora
Pilar Abián

Ja estan en marxa els treballs destinats a retirar més d’un centenar d’horts i barraques de la llera del Ripoll al terme municipal montcadenc. Per fer aquesta intervenció, que durarà aproximadament fins a mitjan de gener, l’Ajuntament invertira més de 50.000 euros –la meitat dels quals provenen d’una subvenció del Consorci Besòs Tordera. “Ara que l’excavadora ha començat a retirar les primeres construccions, hem vist que hi havia una clara situació de barraquisme”, ha dit el regidor de Medi Ambient, José Domínguez (Círculo). Les tasques a desenvolupar inclouen eliminar els residus acumulats a la llera així com els camins d’accés fets pels hortolans i desbrossar la vegetació. En aquest pla de recuperació del Ripoll, l’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’ADF i del col·lectiu Som Rius.

D’altra banda, la companyia Agbar segueix amb les obres a la llera del Ripoll destinades a canviar una canonada d’aigua potable i al gener, repararà el col·lector d’aigües residuals que hi ha a l’alçada de la passarel·la del final del carrer Major, que es va trencar al juliol.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari