En marxa la renovació de l’asfaltat a Montcada Llevant i Can Sant Joan

Les obres duraran dos dies i obligaran a fer canvis en la circulació d’alguns carrers

El carrer Provença, aquest matí, quan arrencaven els treballs d'asfaltat
Laura Grau

Aquest matí han arrencat les obres d’asfaltat al carrer Provença, al barri de Montcada Llevant, i als carrers Bateria i Bifurcació, a Can Sant Joan. L’empresa Sorigué Sau és la responsable de l’actuació, que té un cost de 75.500 euros. Durant dos dies aquests carrers estaran tallats al trànsit de vehicles i no s'hi podrà estacionar.

La intervenció del carrer Provença es realitzarà en el tram comprés entre Jaume I i Larramendi. Els autobusos que passen per Provença tindran un recorregut alternatiu i circularan pel carrer Rosselló –parada quedarà anul·lada. L’actuació implica el canvi de sentit el dia 7 del carrer Larramendi, entre Aigües i Provença, i el tancament de l’accés de carrer Pasqual a Rosselló pel pas a nivell.

Les reforma de l'asfaltat a Can Sant Joan es realitzarà al carrer Bateria, entre Bifurcació i l’estació de tren Montcada-Bifurcació. Mentre durin les obres, el trànsit de vehicles i d’autobusos es farà pel carrer Vinyes, que passarà a tenir doble sentit de circulació. També s’arranjarà el ferm del carrer Bifurcació, en el tram comprès entre Bateria i Turó. El trànsit serà alternatiu en el dos sentits de circulació i estarà regulat per operaris de l’obra. El carrer Drac, entre Besòs i Bateria, canviarà de sentit provisionalment.

Aquestes actuacions s'emmarquen en el Pla d’asfaltat 2021 destinat a millorar els carrers del municipi i que s'estendrà fins al final de mandat, segons ha explicat el regidor de Via Pública, Juan Carlos de la Torre (ECP), qui ha anunciat que en breu també es posarà en marxa el pla de millora de les voreres.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari