Enllestides les obres d’ampliació de l’àrea de jocs infantils del parc de la Llacuna

Aquest projecte va ser un dels guanyadors a la convocatòria dels Pressupostos Participatius del 2018

Nous gronxadors a la nova zona de jocs del parc de la Llacuna
Premsa Ajuntament
La nova zona de joscs infantils va ser una proposta dels pressupostos participatiius

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’ampliació de l’àrea de jocs infantils del parc de la Llacuna, un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius de l’any 2018. Els treballs han consistit a ampliar l’oferta de jocs infantils en la franja d’edat compresa entre els 4 i els 12 anys amb la incorporació d’una torre activa, un gronxador de dos seients plans i una nova zona amb una piràmide.

Amb aquesta actuació, donem resposta a una de les reivindicacions que va ser de les més votades als Pressupostos Participatius 2018 i convidem a la ciutadania a continuar presentant les seves propostes per a projectes juvenils de l’edició 2021-22 que encara està en marxa”, ha dit el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC).

L’obra, amb un import de 50.000 euros, l’han realitzat les empreses Ecoverd i Lappset, que s’han encarregat de l’ampliació de l’àrea i del subministrament i la instal·lació dels nous jocs, respectivament. Els treballs han tingut una durada de tres setmanes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari