Enquesta ciutadana sobre com salvar les barreres que separen Montcada, Cerdanyola, Ripollet i Barberà

El procés participatiu l’impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona

La C-58, a la dreta de la imatge és una de les principals barreres que separen els municipis afectats

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) convida la ciutadania a fer aportacions sobre com voldria que en un futur fossin algunes de les infraestructures o espais que comparteixen Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola i Barberà del Vallès; en concret, la N-150, la C-58 i el riu Ripoll i el seu entorn. Per participar en la iniciativa només cal omplir una enquesta virtual, anònima.

Aquesta acció forma part del programa Urbact, un projecte en el qual participen diferents àrees metropolitanes d'arreu d'Europa, amb l'objectiu de promoure modelsl de desenvolupament sostenible. Concretament, l'AMB forma part de la xarxa Riconnect, destinada a repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, barris i entorns naturals a l'eix de la N-150. En aquest sector concorren els nuclis urbans de les quatre poblacions que, tot i estar molt propers físicament, tenen com a barreres la carretera, l'autopista i el riu.

L'enquesta ciutadana és una de les accions incloses al RiConnect, que també inclou d'altres com reunions amb els ajuntaments implicats. L'AMB pretén comptar amb la complicitat de tots els agents del territori: ciutadania, estaments polítics, associacions i tècnics de les administracions implicades perquè el projecte doni resposta a les necessitats reals i globals dels quatre municipis.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari