Entitats locals se sumen a recaptar fons per a la Marató

L’AV Terra Nostra ja ha recollit 900 euros i aquest diumenge es farà una caminada solidària i el festival de La Unió

El Grup de Gimàstica la Unió és un dels que participarà al festival de diumenge
Arxiu/ Sílvia Alquézar

Entitats del municipi se sumen aquests dies a la Marató de TV3, enguany destinada a les malalties cardiovasculars. L’AV Terra Nostra ha recaptat ja 900 euros –200 aportats per la pròpia associació i 700 recollits durant la ballada de country feta el dia 10 al Casino– i altres col·lectius faran activitats el proper cap de setmana, coincidint amb l’emissió del popular programa de televisió.

La Unió té a la venda les entrades per al festival que es farà diumenge i que començarà a les 9h amb l’actuació de grups de l’escola de dansa Jym’s. A les 11h intervindran ballarins de Gris Dance i a les 13h, membres del Club Gimnàstic La Unió. Durant tot el matí també hi haurà la venda de manualitats del Grup d’Activitats de la Dona de La Unió. El programa continuarà a la tarda amb el concert a càrrec del grup local Los Confina2.

La Unió té a la venda les entrades per al festival que es farà diumenge al matí amb participació de les escoles de dansa Jym’s i Gris Dance i el Club Gimnàstic La Unió. El programa continuarà a la tarda amb el concert de Los Confina2

Les entrades es poden adquirir a partir de 5 euros al web de La Unió. L’entitat també ha habilitat una fila “0” per a aquelles persones que vulguin col·laborar amb la Marató, tot i no assistir a les activitats previstes.

Diumenge també es farà per segon any consecutiu una caminada solidària amb festa inclosa a Reixac organitzada per l’associació Amics de Reixac. L’activitat compta amb el suport del centre excursionista El Cim, les corals Mare de Déu del Turó i Giravolt, la Joventut Atlètica Montcada (JAM) i l’escola Fedac.

La caminada solidària organitzada diumenge al matí pels Amics de Reixac inclourà una xocolatada, l’actuació de les corals Mare de Déu del Turó i Giravolt i balls en línia

El programa començarà a les 9h amb sortida des de la plaça Lluís Companys en direcció a Reixac on està prevista l’arribada cap a les 10h. Els caminaires seran rebuts amb una xocolatada amb melindros i jocs infantils. A les 11h es farà una passejada pels voltants de l’església de Reixac i a les 11.30h actuaran les corals. Un cop acabi l’actuació musical es faran balls en línia i a les 13h s’iniciarà la tornada cap al nucli urbà. Les persones interessades a participar en la caminada es poden inscriure el 14 de desembre, de 18 a 19.30h, a l’església de Santa Engràcia fent una donació de 5 euros.

Seccions:

Deixa un comentari