ERC posa en valor els avenços aconseguits pel seu govern i demana el vot per capgirar les enquestes

La consellera d’Educació, Anna Simó, i el diputat Juli Fernández fan campanya al municipi

La consellera, Anna Simó, durant la seva intervenció en l'acte d'ERC
Fotos: Laura Grau

La plaça de l’Església va acollir ahir la tarda el primer acte de campanya d’ERC a Montcada i Reixac per a les eleccions del 12 de maig, amb la participació de la consellera d’Educació Anna Simó, el diputat Juli Fernández i els regidors de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, Judit Rodríguez i Gerard Garrido –a l’oposició.

Simó va defensar la tasca feta en l’últim any i mig per l’executiu de Pere Aragonès, tot i governar en minoria, amb només 33 diputats. “Hem estat a punt de tenir uns pressupostos històrics, amb un increment de més de 2.000 milions d’euros, però la ceguesa de Junts i ECP ho han impedit”, va lamentar la consellera, que va demanar el vot per capgirar les enquestes i convertir ERC en l’opció més votada per davant del PSC –que ara per ara se situa en la primera posició. Simó aposta per la gratuïtat de l’educació de 0-3 anys com un dret universal i per continuar incrementant els recursos en aquest àmbit, tot reclamant un nou sistema de finançament “perquè el que tenim ja ha tocat sostre”.

El diputat Juli Fernández, durant el seu discurs

El diputat Juli Fernández també va posar en valor els avenços aconseguits durant aquests mesos “perquè la gent tingui els serveis públics que es mereix” i va posar exemples de “mesures concretes que milloren la vida de la gent”, com la creació de la targeta de metro-bus per a menors de 30 anys amb tarifa única o l’accés gratuït a productes menstruals reutilitzables. “No hi haurà cap govern que defensi més que nosaltres ni la classe treballadora, ni les dones, ni el medi ambient, ni la república”, va concloure el candidat sobiranista pel Vallès Occidental.

Gerard Garrido, demanant al vot a les eleccions del 12M

El regidor Gerard Garrido va destacar les darreres inversions fetes pel govern d’ERC a Montcada, com la nova escola bressol de Can Sant Joan i l’ampliació de l’INS La Ferreria, i va fer una crida a omplir les urnes de vots republicans “perquè només ERC posa la ciutadania al centre de les polítiques públiques“, tot criticant “el personalisme de Junts i la servitud del PSC a la Moncloa“.

L’acte va ser presentat per la regidora Judit Rodríguez, que va fer arribar a la consellera la preocupació de la Fampa sobre la climatització de les aules, el calendari d’obres de l’IE Mas Rampinyo i la futura remodelació de l’INS M. Miró.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari