ERC presenta a Mas Rampinyo la seva tercera secció de barri

Els referents són Maria Rosa Borràs i Jaume Teixidó. L’acte va tenir lloc divendres al bar Racó amb l’assistència de l’alcaldable, Jordi Sánchez

L'alcaldable d'ERC, Jordi Sánchez, amb Jaume Teixidó (dreta), Maria Rosa Borràs i Francesc León, durant la presentació de la secció de barri a Mas Rampinyo
Sílvia Alquézar

ERC va presentar aquest divendres al bar Racó de Mas Rampinyo la tercera secció de barri dels republicans, que ja tenen una a Can Sant Joan i una altra a Terra Nostra. El partit vol apropar-se així a la ciutadania i facilitar la seva implicació en l’activitat que desenvolupa. L’acte va comptar amb la participació dels regidors municipals així com dels responsables de la nova secció, Maria Rosa Borràs i Jaume Teixidó.

 

Volem arribar a la ciutadania perquè ens pugui traslladar els seus suggeriments i les seves opinions”, va comentar Borràs, qui va explicar que la secció ha obert el compte de correu electrònic [email protected] per recollir les aportacions del veïnat. Per la seva banda, Teixidó va parlar d’alguns dels problemes actuals del barri com la brutícia, l’incivisme i l’ocupació de pisos, entre d’altres temes, i va fer incidència en la necessitat de “protegir el patrimoni i el paisatge de Mas Rampinyo, a més del nostre tarannà de poble”.

 

També va intervenir l’alcaldable d’ERC a les properes eleccions municipals i president de l’Àrea Territorial a l’Ajuntament, Jordi Sánchez, qui va respondre a diverses preguntes del públic sobre temes relacionats amb el barri com la mobilitat, la seguretat i els abocaments il·legals al Pla de Reixac. Respecte al futur d’aquest espai natural i agrícola, Sánchez va manifestar que l’objectiu de la seva formació és protegir el sector com s’ha fet a Gallecs. “Durant el nostre mandat hem treballat perquè cada dia estigui millor aquest entorn natural”, va dir l’alcadable republicà, qui va recordar que l’actual executiu municipal, on ERC governa en coalició amb ICV-EUiA i Círculo, ha demanat que s’aturi la construcció de milers d’habitatges en el marc de l’ARE i ha millorat la neteja del sector, entre d’altres iniciatives. Un altre dels temes tractats va ser l’ampliació de les instal·lacions de l’empresa Lidl, que construirà un edifici que inclourà una botiga, un aparcament i unes oficines. “Finalment, i després de moltes pressions per part de diversos sectors, hem aconseguit que Lidl no marxi del municipi i ampliï el seu negoci per la zona qualificada com a terrenys industrials, sense posar en risc l’Ajuntament”, va expressar Sánchez, en al·lusió a la gestió de l’anterior govern municipal -PSC i CiU- en el trasllat de Valentine a Can Milans, que va acabar als tribunals impugnada per l’Ajuntament de La Llagosta. Sobre el futur desdoblament de la línia ferroviària R3, les prioritats per a ERC passen per garantir el servei i no trinxar més el territori.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari