ERC tria avui la seva llista electoral per al 26M en assemblea

El partit continua amb les taules sectorials per elaborar el programa

El debat organitzat per ERC al voltant del món del medi ambient, l'habitatge i la mobilitat es va fer dissabte al matí al parc de la Llacuna
ERC

ERC farà avui una assemblea a la seu del partit (19h) per triar la llista electoral que encapçalarà Jordi Sánchez, actualment primer tinent d’alcalde del consistori. Si ve el nom del candidat va ser anunciat l’estiu passat, l’elecció de la resta de persones que l’acompanyaran en la seva cursa a l’Alcaldia encara està per decidir.

El partit, d’altra banda, continua amb les taules sectorials que està organitzant amb representants d’entitats i veïns a títol particular a diferents barris. Dissabte, al parc de la Llacuna, la formació va propiciar el debat sobre medi ambient, urbanisme, habitatge i mobilitat. Segons ha explicat Sánchez, la matinal va ser molt profitosa i es van extreure diferents conclusions. D’una banda, que Montcada i Reixac s’ha de reivindicar dins de l’Àrea Metropolitana com un municipi capaç de liderar projectes per cosir el territori, sent el soterrament de l’R2 el més important a assolir. També es va parlar de com dignificar els barris i millorar-ne la connexió executant les propostes incloses al Pla de Mobilitat recentment aprovat i potenciant la informació sobre el transport públic.

Altres propostes van anar en la línia de fixar polítiques d’habitatge entenent que són una qüestió prioritària; plantejar que Lafarge cessi la seva activitat i destini els seus terrenys a altres usos; reivindicar el Pla de Reixac com un espai natural protegint-lo de la degradació i l’especulació; fer intervencions de millora a la via pública, i, finalment, promoure processos participatius per auditar les obres que faci l’Ajuntament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari