Es posa en marxa l’hotel Ciutat de Montcada

L’hotel, el primer que es construeix a Montcada, estarà a ple rendiment a partir del 7 de febrer

L’hotel Ciutat de Montcada ha començat a funcionar aquest dilluns al matí amb l’obertura del vestíbul, el restaurant i la primera planta, amb una vintena d’habitacions. L’establiment, de quatre estrelles, està situat al centre comercial El Punt de Mas Rampinyo i la seva posada en marxa forma part de la segona fase de construcció del complex lúdic i de serveis, que s’enllestirà una vegada estigui construïda la zona ajardinada que envolta els establiments comercials i els cinemes. La instal·lació pertany a la cadena Sercotel, la segona d’Espanya líder en hotels urbans. És el primer hotel d’aquestes característiques que es construeix a Montcada i Reixac.

Els responsables de l’hotel poden oferir a hores d’ara una vintenta de domirtoris i a partir del 7 de febrer està previst tenir disponibles les 105 habitacions, distribuïdes en tres plantes. Resta pendent la construcció de sis sales de reunions, on es podran fer convencions i celebracions. El complex també disposarà, entre d’altres serveis, de piscina, gimnàs i connexió a Internet gratuïta per als clients. La directora de l’hotel Ciutat de Montcada, Maite Marco, ha explicat que la instal·lació s’adreça especialment al teixit empresarial.

L’establiment està situat a Mas Rampinyo, a poc metres de l’estació de Montcada-Ripollet de la línia de Vic i envoltat per habitatges nous i en construcció. La directora de l’hotel, Maite Marco, creu que la ubicació de la instal·lació és molt bona perquè té un mitjà de transport públic al costat i també perquè compta amb tots els serveis que ofereixen els operadors instal·lats al centre comercial El Punt, que complementen els que ja dóna l’hotel.

Entre d’altres serveis, l’hotel Ciutat de Montcada disposa de quatre habitacions adaptades per a persones discapacitades i servei de recepció les 24 hores del dia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari