Estudis tècnics per ampliar la passarel·la de La Salle

També es projecte una passera volada al carrer Joaquim Castellví

A partir d’aquest dilluns, 7 de març, està previst que comencin a fer-se proves tècniques a la passarel·la dels Hermanos amb la finalitat de valorar la possibilitat d’ampliació de la plataforma i de canviar el terra de fusta per solucionar els problemes que s’ocasionen en moments de baixa temperatura i de pluges, quan la superfície es torna lliscant. Mentre es facin els treballs previstos, hi haurà restriccions puntuals de pas en alguns moments del dia.  L’estudi, que assumirà l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha estat encarregat a la mateixa empresa a qui es va adjudicar, ara fa 15 anys, la redacció del projecte i la direcció d’obres donat el coneixement previ que ja tenen de la construcció. Els tècnics avaluaran l’estat de les pilones i de l’estructura metàl·lica, així com les condicions de la fusta i de les baranes.

Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat al centre del nucli urbà des del barri de la Font Pudenta el departament de Projectes Municipals està duent a terme la redacció del projecte de construcció d’una passera volant sobre del riu Ripoll al lateral del carrer Joaquim Castellví. La iniciativa compta amb el vistiplau de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), que és qui té les competències en matèria de rius.

L’amplada de l’única vorera del carrer Joaquim Castellví no arriba als 90 centímetres, que és l’espai mínim que marca el decret d’accessibilitat  i, a més, queda al costat d’un vial força transitat. “Amb aquesta actuació donarem solució a un dels problemes històrics del nostre municipi”, ha manifestat l’alcaldessa, M. Elena Pérez (PSC).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari