EUiA es presentarà a les eleccions municipals amb la candidatura Alternativa per Montcada

La formació, que va decidir no reeditar el pacte de les últimes dues dècades amb ICV, convoca aquest dimarts una assemblea per ratificar la llista i el programa electoral

EUiA es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig amb el nom d’Alternativa per Montcada i Reixac. La formació ha decidit posar fi a 20 anys de coalició amb ICV –que concorre als comicis amb la candidatura En Comú Podem– per desavinences amb la formació ecosocialista arran de l’anunci del coordinador d’EUiA, el montcadenc Joan Josep Nuet, d’anar amb el nou partit Sobiranistes com a número 4 per Barcelona a la llista conjunta amb ERC a les eleccions generals del 28 d’abril.

EUiA es reunirà en assemblea, aquest dimarts (19h) al seu local, per validar les persones que representaran la candidatura i el seu programa electoral. En un comunicat, la formació es defineix com una força “municipalista, amb experiència de govern i amb ganes de continuar treballant pel canvi”. En aquest sentit, la candidatura Alternativa per Montcada es presenta com “un espai per a la ciutadania en què defensarem l’apoderament popular, els drets i les llibertats democràtiques” i afirma que vol guanyar les eleccions municipals “per dur a terme un programa de transformació social des de la radicalitat democràtica”.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari