Eva García, candidata del PP a l’Alcaldia de Sitges

La montcadenca va ser regidora del partit a l’Ajuntament des del 2000 fins al 2019

Eva García, la cara visible del PP a Montcada durant les des del 2007, optarà a l'Alcaldia de Sitges
Pilar Abián

El comitè electoral del PP ha triat Eva García com a candidata a Sitges a les properes eleccions municipals. Tot i que la montcadenca s’havia retirat de la política activa després de quedar fora del Ple municipal als comicis del 2019, García ha decidit assumir el repte atenent a la demanda del seu partit, que vol recuperar la representació al consistori sitgetà perduda també fa quatre anys. Es dona la circumstància que el marit de García, David Zambrana, ha estat triat igualment alcaldable però, en el seu cas, a Montcada.

“Inicialment vaig dir que no, perquè fa temps que havia fet un pas al costat per dedicar-me al negoci familiar, que justament està entre Castelldefels i Sitges“, ha explicat a laveu.cat. Aquest fet ha estat precisament el que ha animat García a fer el pas d’acceptar encapçalar la llista del PP a la localitat garrafenca. “Passo més hores allà que a Montcada i pago més impostos allà que aquí“, ha manifestat, tot treient ferro a les crítiques que ha rebut pel fet de no ser resident de Sitges. “No crec que això sigui un impediment per optar a l’Alcaldia, el que importa és la preparació de la persona i el coneixement del municipi que, quant a població, té similituds amb Montcada”, opina García.

No crec que el fet de no viure a Sitges sigui un impediment per optar a l’Alcaldia, el que importa és la preparació de la persona i el coneixement del municipi

Eva García, candidata del PP a Sitges

A nivell d’experiència política la montcadenca acredita una llarga trajectòria municipalista ja que va ser regidora del 2000 al 2019 al consistori montcadenc i candidata a les eleccions en quatre ocasions. Des del 2003 al 2015 també va ser diputada al Parlament de Catalunya –amb un breu parèntesi a la segona legislatura.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari