Eva García tanca la campanya del PP acompanyada del candidat a l’Alcaldia de Barcelona, Josep Bou

Els alcaldables dels populars van recórrer el carrer Major i van repartir propaganda electoral

Els candidats populars, atenent una veïna al carrer Major
Pilar Abián
Eva García i Josep Bou, parlant amb un veí del Bosc d'en Vilaró davant del monòlit en record a les víctimes del tren

La candidata del PP, Eva García, va tancar aquest dijous la campanya per a les municipals acompanyada del també alcaldable a la ciutat de Barcelona, Josep Bou, conegut al municipi per la seva vessant professional com a propietari de l'empresa familiar que porta el seu cognom, dedicada a l’elaboració artesanal de pa i pastisseria, amb seu al polígon industrial de Can Cuiàs. García i Bou es van trobar davant del monòlit en record de les víctimes del tren on els esperaven un grup de veïns del Bosc d’en Vilaró que van traslladar al candidat barceloní la seva problemàtica i el van convidar a visitar la urbanització després de les eleccions.

El punt de trobada va ser triat estratègicament pels caps de llista del PP amb l’objectiu d’expressar el seu compromís amb el soterrament de l’R2. García va destacar que es tracta d’un projecte comú que afecta majoritàtiament Montcada i Reixac i també Barcelona: "El candidat Bou tenia molt d’interès d’estar aquí precisament perquè aquesta és una infraestructura compartida entre ambdós municipis i, un cop sigui alcalde, treballarà perquè el govern espanyol compleixi amb allò a què el PP es va comprometre en la passada legislatura".

Bou, per la seva banda, va destacar la vàlua de l’alcaldable montcadenca a qui va qualificar de persona "capaç i lluitadora" i va expressar el seu convenciment que el PP obtindrà representació al Ple. Pel que fa a la lluita dels populars per l’Alcaldia barcelonina, l’empresari també es va mostrar optimista: "El PP entrarà amb uns quants regidors; nosaltres som els únics que representem l’espai moderat de la centredreta, la resta, o són socialistes o nacionalistes, sense la nostra presència el Ple aniria coix".

Després d’atendre els mitjans, García i Bou van passejar pel carrer Major i van repartir propaganda electoral.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari