Eva Nieto i Carles Cirera es proclamen campions d’Espanya

El club Endansa va aconseguir uns grans resultats durant la competició que es va disputar entre el 28 i el 30 de juny a Guadalajara

Eva Nieto i Carles Cirera, del Club Esportiu Endansa, es van proclamar campions d'Espanya a la categoria sènior 2 llatí A internacional durant la competició que es va disputar entre el 28 i el 30 de juny a Guadalajara. En aquest mateixa categoria, Xavier Otamendi i Lourdes Domínguez van ser tercers mentre que Rafa i Marina Rodríguez es van proclamar campions a la categoria sènior 3 llatí A Nacional. A la modalitat de dansa coreogràfica, els equips Shaki Shaki i Azúcar van obtenir la medalla de plata mentre que el conjunt Flores va guanyar la de bronze. Per la seva part, el conjunt Chayanne va ser finalista.

Durant el cap de setmana disputat a Guadalajara, diverses parelles del club també van aconseguir bons resultats en altres categories: Sonia López i Iván Moreno van guanyar la Copa Promoció Adult 1 C llatí i pugen a la B; Paula Becerra i Víctor López van guanyar la Copa Promoció Youth Llatí Primera Territorial i pugen a C; Arnau Recio i Nastya Vdovina van ser tercers a la Copa Promoció Standar Primera Territorial i pugen a la C; Marc Bisbal i Laura Rojo van ser finalistes a la categoria Adult 2 llatí; Mario Lirio i Noa Ribes van ser finalistes en standard i llatí a la Copa Promoció júnior 2; Alberto Castro i Yaiza Curto van ser finalistes a la Copa Promoció Adult 1 C; i Aina Otamendi i Aleix Cirera van ser semifinalistes a la categoria llatí juvenil 2.

Circuit internacional. El 6 de juliol, Eva Nieto i Carles Cirera van obtenir la victòria a la seva categoria a la prestigiosa competició que es va disputar a Wuppertal (Alemanya). El 15 d’agost, tornaran a viatjar a Alemanya per competir al torneig d’Stuttgart.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari