Èxit de la primera Scape Room ‘Escola de màgia’ a La Unió

Una quarantena d’infants participen en l’activitat, inclosa en el programa de la Festa Major de Mas Rampinyo

Un dels moments de la Scape Room feta a La Unió el 29 d'abril
Fidel Casajuana

Mas Rampinyo continua de Festa Major malgrat la pluja, que va obligar a suspendre la cercavila tradicional i a canviar la ubicació d’alguns dels actes programats. La comissió de festes ha celebrat l’èxit de la primera Scape Room que va organitzar ahir la tarda al local de La Unió, amb la participació d’una quarantena de nens i nenes. Amb el títol ‘Escola de màgia’, la canalla va haver de resoldre un seguit d’enigmes per poder arribar fins al final de la prova.

Fotografia de grup dels actors de l’Scape Room de La Unió i els infants participants

Aquesta nit hi haurà un sopar i teatre amb Improgames a la sala d’actes de La Unió. El concert del grup Los Confina2 es farà a la pista coberta de l’escola Elvira Cuyàs i serà gratuït.

Si la pluja no ho impedeix, demà està prevista una caminada a Gallecs en col·laboració amb el Cim –que sortirà a les 8 h de l’avinguda Catalunya– i, a partir de les 10 h, la matinal al carrer, amb jocs infantils, botifarrada popular, exhibició castellera, circuit de bicicleta de muntanya, partides ràpides de tenis taula i trobada de puntaires i patchwork. A la tarda, la pista de l’escola Elvira Cuyàs acollirà el ball de gitanes. I el final de festa anirà a càrrec dels Diables de Can Sant Joan, que faran una cercavila al passeig de la C17.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari