Èxit d’inscripció a la Ruta Besòs de la Magic Line

Tindrà lloc aquest diumenge i sortirà de la plaça Lluís Companys

Imatge de l'inici de la caminada de l'edició del 2022
Pilar Abián

La Ruta Besòs de la Magic Line ha estat un èxit d’inscripció, amb un total de 450 persones apuntades en 37 equips. Coincidint amb el desè aniversari de la iniciativa impulsada per l’Obra Social de Sant Joan de Déu, la caminada solidària estrena aquest diumenge aquest nou recorregut que s’inicia a Montcada, en reconeixement a la impliació en el projectre durant totes les edicions d’un grup de persones liderades per la montcadenca Dolors Fernández.

Els participants sortiran de manera esglaonada entre les 9 i les 9.30h des de la plaça Lluís Companys, on hi haurà una dinamització teatral i una actuació dels Castellers de Montcada. També hi col·laboren altres entitats del municipi com el Centre Excursionista El Cim i l’Agrupació Fotogràfica, a més dels voluntaris que aporta Sant Joan de déu.

Recorregut

La nova ruta passarà pel poblat ibèric del Puig Castellar i pel parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, continuarà per la llera del Besòs fins al fòrum de Barcelona, per acabar al Moll de la Fusta, lloc de finalització i trobada de les rutes de la Magic Line. Hi ha una variant més planera de 16 quilòmetres que evita la Serralada de Marina per a famílies amb criatures o persones amb problemes de mobilitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari