Festa final del projecte que pretén transformar l’N-150 en una avinguda

El programa d’activitats es farà entre les 10 i les 13h

Pas de l'N-150 per davant del Casino de Terra Nostra
Pilar Abián
Aquest diumenge acabarà amb una matinal festiva la proposta de transformació de l'N-150 en una avinguda metropolitana, una iniciativa que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha presentat al projecte europeu Riconnect-URBACT. Des de fa dos anys representants dels municipis pels quals passa el vial, des de Montcada fins a Barberà, així com entitats del territori han participat en el disseny del que han anomenat Avinguda del Vallès tant des del punt de vista urbanístic com mediambiental, tractant aspectes vinculats amb la mobilitat, la seguretat i els usos dels espais que l'envolten. Aquest treball ha permès redactar un pla d’acció que inclou actuacions concretes per a la transformació i integració de la via.
Amb l'objectiu de mostrar el resultat d'aquest procés participatiu diumenge, de 10 a 13h, es faran un seguit d'activitats entre el carrer de Tiana i l'avinguda de la Creu Roja, a Cerdanyola, que inclouran esports com ping-pong, bàsquet o circuit de bicicleta, així com jocs, atraccions, tallers participatius i un vermut musical, entre d'altres. També hi actuarà a les 11h el grup de dansa oriental de Terra Nostra. 
Un autobús gratuït farà cada mitja hora el recorregut per portar veïns dels municipis de Barberà, Ripollet i Montcada al punt de la festa. Des de Terra Nostra la primera sortida es farà a les 10.10h.
 
 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari