Fira comercial a mitjan de setembre per presentar les novetats de la temporada

La iniciativa la promou la Regidoria de Comerç i Turisme amb el suport de les associacions de comerciants

Des de l'inici de la pandèmia no s'han organitzat fires comercials al municipi. Aquesta imatge correspon a la Fira de l'Aigua i del Comerç del 2018
Arxiu/ Montcada Comunicació

La Regidoria de Comerç i Turisme, amb la col·laboració de les associacions de comerciants del municipi, organitza els dies 17, a la tarda, i 18 de setembre, al matí, una fira comercial al carrer Major i la plaça de l’Església. L’objectiu d’aquesta acció és dinamitzar l’activitat comercial convidant els establiments a presentar els productes de la nova temporada. Aquesta és la primera proposta d’un programa d’activitats de suport al teixit comercial local que el consistori pretén fer de forma regular.

Els establiments interessats a participar-hi ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected], abans del 10 de setembre. La inscripció a la fira és gratuïta i l’Ajuntament facilitarà als comerços una carpa, dues taules i dues cadires. L’organització de l’activitat està condicionada a les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents en el moment en què se celebri l’acte.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari