Gervasio Sánchez, convidat a les Jornades de Cooperació

El guardonat fotoperiodista, especialitzat en la cobertura de conflictes bèl·lics, farà una conferència el 14 de desembre en el marc del Cicle Drets Humans i Migracions

Gervasio Sánchez explicarà experiències sobre la seva professió com a corresponsal de guerra

El fotoperiodista i corresponsal de guerra Gervasio Sánchez farà una conferència dimecres (Auditori, 18h) en el marc del Cicle Drets Humans i Migracions que organitza Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament. Sánchez, que treballa per a l’Heraldo de Aragón i col·labora amb la Cadena Ser i la BBC, és autor de més d’una dotzena de llibres fotogràfics vinculats a conflictes com els dels Balcans, Afganistan o Sierra Leone, entre d’altres. Els seus treballs es distingeixen per denunciar problemàtiques com l’ús de les mines antipersona o la violència contra els infants i les dones com a arma de guerra.

Al llarg de la seva extensa carrera professional, iniciada al 1984, Sánchez ha rebut diferents premis, entre els quals destaquen l’Ortega i Gasset, el Gernika per la Pau i el Premi Nacional de Fotografia, l’any 2009. Al 2011 el govern d’Espanya li va concedir la Gran Creu de l’Ordre Civil de la Solidaritat Social.

Deixa un comentari