ICV-EUiA fa una crida al vot d’esquerres per assolir el tercer diputat al Congrès

La coalició rogi-verda va fer un míting ahir la tarda a la Casa de la Vila amb l’assistència d’una seixantena de persones

ICV-EUiA va fer campanya ahir la tarda la sala institucional de la Casa de la Vila amb la presència del candidat per Barcelona, número 3 de la llista, el montcadenc Joan Josep Nuet; la número 2, Núria Buenaventura, i el número 9, Antonio Centeno, també veí de Montcada. L’acte va ser conduït pel portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Josep Maria González.
Nuet va fer una crida als votants d’esquerres per aconseguir el tercer diputat per Barcelona, un escó que la coalició por arrabassar al Partit Popular i que enfortiria el paper d’ICV-EuiA al Congrès dels Diputats. Segons el número 3 per Barcelona, la presència de la coalició al Parlament “obliga el PSOE a fer polítiques més d’esquerres i trenca la bipolarització que els mitjans de comunicació volen instal•lar en el panorama electoral”. El candidat va apel•lar al vot de la gent d’esquerres que vol solucions als problemes del dia a dia, com el desplaçament a la feina en transport públic.
La número 2 de la llista d’ICV-EuiA, Núria Buenaventura, va dir que la coalició rogiverda és “l’única que pot garantir polítiques d’esquerres de veritat” i Antonio Centeno, número 9, va senyalar “la contradicció en què cauen socialistes i populars quan anuncien reducció d’impostos i millores socials”. Centeno, afectat d’una tetraplegia, també va demanar més recursos per l’aplicació plena de la Llei d’Autonomia Personal.
D’altra banda, l’alcalde i diferents regidors socialistes del consistori han fet campanya aquest matí al mercat setmanal dels dimarts a Can sant Joan, on han repartit propaganda electoral i clavells entre els clients.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari