ICV-EUiA proposa crear una nova escola i la revisió de la zona única a l’Escola Bressol de Can Cuiàs

La coalició va presentar ahir al barri una bateria de propostes socials, urbanístiques i de mobilitat

ICV-EUiA va presentar ahir a la tarda una bateria de propostes socials aprofitant un acte electoral al Centre Cívic Can Cuiàs, en el que l’alcaldable de la coalició, Josep Maria González, va fer públics projectes que desenvoluparia al barri si fos la força que governés Montcada després de les municipals. González va estar acompanyat per la portaveu adjunta dels ecosocialistes al Parlament de Catalunya, Mercè Civit.

Les propostes socials de la coalició per tot Montcada són la preparació del municipi a la imminent entrada en vigor de la Llei de dependència –el pròxim dilluns–, la creació d’un programa d’acollida d’immigrants que tracti els temes socials i laborals, augmentar els organismes i la vida participativa al municipi i també donar un major protagonisme a les dones. En matèria d’espais públics, la coalició va parlar de propostes que afavoreixin la mobilitat i la creació de noves zones d’estada i passeig.

Com a propostes concretes per a Can Cuiàs, González va dir ahir que el barri necessita una nova escola de primària, que tant pot ser un edifici nou com l’habilitació d’un centre de Ciutat Meridiana. L’alcaldable també proposa que l’Escola Bressol Camí del Bosc exclusiva per a les famílies de Can Cuiàs, donat que al municipi s’ha construït una altra llar d’infants pública a Terra Nostra i pròximament es faran dues més, una al centre i una altra a Mas Duran, per tant, “les dues línies que actualment hi ha a la llar d’infants de Can Cuiàs podria ser suficient per a les famílies del barri”.

El candidat va dir que Can Cuiàs necessita millores de mobilitat, tant per connectar-lo amb el centre de Montcada tant com dins la pròpia zona; protegir els parcs infantils i més neteja. González també va dir que el Centre Cívic podria acollir dependències sanitàries i per als joves i la gent gran.

Per la seva banda, Mercè Civit va manifestar que Montcada “és un municipi que ha estat molt maltractat per l’urbanisme i que ara és el torn de vetllar per les persones”. Civit va lloar la candidatura dels ecosocialistes a Montcada, que considera que està renovada i té una presència important de dones. La parlamentària augura bons resultats en les municipals. D’altra banda, els joves d’ICV-EUiA organitzen aquesta tarda un muntatge teatral sobre habitatge digne, a les 19h, a la plaça de l’Església.

D’esquerra a dreta de la imatge: Francisco Castro (número 8 de la candidatura), Mercè Civit (parlamentària d’ICV-EUiA) i Josep M. González (alcaldable de Montcada per ICV-EUiA).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari