Inici de la tramitació per fer les obres de la vorera del polígon de la Ferreria en paral·lel a la riera

Un dels punts inclosos a l’ordre del dia de la sessió plenària d’aquest dijous és l’aprovació de l’exepdient de contractació del projecte

El camí de terra de la imatge, en paral·lel a la riera de Sant Cugat, esdevindrà un nou eix de vianants
Pilar Abián

El Ple de l'Ajuntament debatrà aquest dijous –a la sessió telemàtica que es podrà seguir en directe a través de laveu.cat i montcada.cat (18.30h)– l'expedient de contractació per a l'execució de la vorera de la riera de Sant Cugat del polígon de la Ferreria que va des de la passarel·la que hi ha al final del carrer Alzina de Terra Nostra fins a la de l'institut, a la Font Pudenta. El projecte s'emmarca en el Pla de modernització de polígons que financien la Diputació, els gestors dels polígons i l’Ajuntament i és el més costós de totes les actuacions previstes, amb un pressupost de 713.355 euros.

Altres punts inclosos a l'ordre del dia són la modificació de l'ordenança reguladora de les taxes per a l'ús d'instal·lacions esportives i educatives; l'aprovació definitiva del projecte d'urbanització de l'Estany de Gallecs i batejar amb el nom de l'exregidora d'ERC Montse Ribera –morta prematurament al 2019, als 46 anys d'edat– la sala de reunions de la Policia Local.

En l'apartat de mocions es debatran dues propostes. Una presentada pel grup d'ECP en suport la campanya d'alliberament de les patents de les vacunes contra la Covid-19, d'acord amb l'excepcionalitat de la pandèmia. I l'altra, signada pel principal grup de l'oposició, el PSC, en reconeixement a la cultura popular i a la creació d'una taula de cultura i de les arts.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari