Isaac Boqué, jugador del FS Montcada, es proclama campió d’Espanya amb Catalunya

El jugador blue va ser protagonista amb un gol a quarts de final davant el País Basc

Isaac Boqué amb el títol de campions i la senyera de Catalunya
FCF

Isaac Boqué, jugador del juvenil A del FS Montcada, ha guanyat el Campionat d’Espanya sub-19 amb la selecció catalana. Després de superar al País Basc (4-2) a quarts de final, Galícia (0-1) a semifinals i Castella-La Manxa (6-4) a la final, Catalunya revalida el títol que ja va aconseguir en el 2022.

El jugador blue s’ha mostrat molt content amb la consecució del títol: “Guanyar el Campionat d’Espanya és un somni fet realitat. Dono les gràcies a tots els que han estat al meu costat, sobretot a la meva família, sense ells no hagués estat possible”. A més, Isaac ha destacat que “l’experiència ha sigut brutal. Hem format una família i m’emporto 12 amics”.

Isaac Boqué donant un petó al títol de campions
FCF

Guanyar el Campionat d’Espanya és un somni fet realitat. Dono les gràcies a tots els que han estat al meu costat, sobretot a la meva família, sense ells no hagués estat possible

Isaac Boqué, jugador del juvenil A del FS Montcada

Boqué va ser tenir un paper important en l’equip durant tot el torneig i va marcar el gol del 4-0 en la victòria contra el País Basc a quarts de final.

Final de temporada

El jugador lleidatà ja està centrat en el final de temporada amb el FS Montcada i amb l’objectiu de mantenir la categoria. Els blue se situen en 14a posició, en zona de descens, amb 21 punts. Aquesta setmana rebran la visita del Palma Futsal.

A casa hem de ser forts, animo a l’afició que vingui al Poblet per aconseguir tots junts l’objectiu

Isaac Boqué

La jornada següent, els montcadencs jugaran un dels partits més especials de la temporada, el derbi contra el Ripollet. “A casa hem de ser forts, animo a l’afició que vingui al Poblet per aconseguir tots junts l’objectiu”, subratlla Boqué.

Deixa un comentari