Javier Nart: ‘Catalunya no es podrà finançar si queda fora de l’UE’

El cap de llista de Ciutadans va fer aquest dimecres un míting a la Casa de la Vila

Carmen Romero, Javier Nart i Carina Mejías durant el míting de Ciutadans a la Casa de la Vila
Sílvia Alquézar

El cap de llista de Ciutadans a les eleccions europees, Javier Nart, va criticar durant l’acte de campanya fet aquest dimecres a la Casa de la Vila el moviment independentista en considerar que els seus plantejaments portaran a Catalunya a la fallida social i econòmica. “Em preocupa la frivolitat amb què es parla d’aquest tema, ja que Catalunya no es podrà finançar si queda fora de la Unió Europea. Ens portaran al desastre econòmic”, va dir Nart, qui va remarcar que els fons comunitaris es destinaran a d’altres països de la UE.

 

El número 1 de C’s també va carregar contra la classe política, a qui va qualificar d’immoral i incompetent. “Lluitarem contra la corrupció i proposarem comissions d’investigació sobre el destí dels fons europeus”, va apuntar el polític, qui va afegir que el seu partit impulsarà des del Parlament Europeu el compliment de la sentència sobre la modificació de la llei hipotecària “per acabar amb les clàusules abusives i els desnonaments”. Pel que fa a la situació econòmica,  Nart es va comprometre a lluitar contra  els paradissos fiscals per passar d’una economia subsidiària i especulativa a una economia productiva.

 

Durant l’acte, també van parlar Carina Mejías, portaveu de Ciutadans al Parlament, i la regidora de la formació a l’Ajuntament, Carmen Romero, qui va apel.lar a una Europa lliure, forta i unida. “Seria un error històric que una de les regions més riques d’Espanya passi a ser el vagó de cua de la UE”, va manifestar Mejías, qui va argumentar que C’s és la millor opció davant dels “desgastats PP i PSC”. Per la seva banda, Romero va fer una repassada històrica des de la creació de la UE, remarcant que “tot aquest procés al llarg dels anys ens porta a la reflexió de si volem ser independents o estar junts i ser més forts”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari