Joan Josep Nuet és el tercer diputat d’ICV-EUiA

El polític local anava en el número 3 de la llista ecosocialista per Barcelona

Joan Josep Nuet inicia una nova etapa com a diputat al Parlament
El montcadenc Joan Josep Nuet és el número 6 de la llista CSQEP
Nuet, de 47 anys, va ser regidor de Montcada i Reixac del 1991 al 2003
Joan Josep Nuet, en un acte d'ICV-EUiA a Montcada per les autonòmiques 2010

El montcadenc Joan Josep Nuet, número 3 de la llista d’ICV-EUiA per Barcelona, ha estat escollit diputat al Parlament de Madrid. En declaracions a Montcada Ràdio i laveu.cat, Nuet s’ha mostrat il·lusionat amb la seva nova responsabilitat. El dirigent ecosocialista ha reconegut que obtenir el tercer escó a Madrid és el resultat d’una bona campanya.
Nuet s’ha referit a l’experiència que pot aportar havent estat també senador, però el que ha subratllat són els “meus orígens en la política activa a Montcada com a regidor”.

El nou diputat també ha mencionat el soterrament de la línia de Portbou que “serà una de les meves primeres accions per vetllar des de la seva formació al congrés dels diputats”.

Biografia. El polític local va néixer a Reus fa 47 anys i és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Va ser regidor a l’Ajuntament de Montcada entre el 1991 i el 2003, ocupant diverses responsabilitats com Urbanisme, Medi Ambient, Governació, Hisenda, Recursos Humans i Comunicació, entre d’altres. Va participar en la creació d’EUiA i n’és membre de la seva Comissió Nacional i el Consell Nacional. També va ser un dels artífex de la negociació i l’acord de coalició amb ICV l’any 2002. El 2006 va ser escollit senador, càrrec que va ocupar fins al 2010. En l’actualitat, és membre de la direcció general d’Izquierda Unida i, des del gener de l’any passat, també és el secretari general del Partit dels Comunistes de Catalunya. En les eleccions generals del 2004 i 2008 ja va ocupar el número 3 per Barcelona a la llista ecosocialista, però no ha estat fins el 2011 que ha aconseguit ser escollit diputat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari