Jordi Hereu confirma la financiació de l’Àrea Metropilitana en projectes previstos pel govern local

Entre les propostes hi ha l’ampliació del pavelló Miquel Poblet i la reforma del carrer Major

El president de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana i alcalde de Barcelona, el socialista Jordi Hereu, ha confirmat durant la seva visita avui a Montcada i Reixac que l’Àrea contribuirà a finançar alguns dels projectes previstos pel govern local en aquest mandat, com ara l’ampliació del pavelló poliesportiu Miquel Poblet, i la reforma del carrer Major. Hereu ha estat rebut aquest matí a la Casa de la Vila per l’alcalde, el socialista César Arrizabalaga, i a continuació ha visitat diferents punts de la ciutat, com ara el sector de Mas Duran, el barri de Can Cuiàs, en el límit amb Barcelona i la Fundació Engrunes, amb seu al polígon Coll de Montcada.
Hereu ha visitat avui Montcada i Reixac convidat per l’alcalde, César Arrizabalaga, que volia mostrar personalment al seu homònim i president de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana els projectes de ciutat que poden tenir alguna implicació amb la Ciutat Comtal. Entre aquests projectes hi ha el vial de connexió amb Vallbona sota la N-150, actualment en construcció, destinat a millorar la connectivitat entre ambdós municipis. L’alcalde de Barcelona i president de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana, Jordi Hereu, ha apuntat algunes idees per connectar el territori, com ara aprofitar la llera dels rius amb carrils bici unint la llera del Besòs amb la del Ripoll.
Una altra connexió natural entre Montcada i Barcelona és la serralada de Collserola. Justament ara s’està acabat de definir l’espai que inclourà el Pla Especial d’Interès Natural i l’Ajuntament montcadenc ha reclamat que el Turó s’inclogui en aquest espai per garantir així la seva restauració. Després d’atendre els mitjans de comunicació l’alcalde de Barcelona i el de Montcada i Reixac han fet un passeig a peu pel centre de la ciutat i posteriorment s’han desplaçat a visitar Mas Duran, el torrent del Bosc Llarg, a Can Cuiàs, i la Fundació Engrunes. El recorregut ha acabat a la Casa de les Aigües.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari