Jornada de col·laboració empresarial per fomentar el treball en xarxa

La sessió tindrà lloc el 13 d’octubre al Teatre Municipal i és oberta al teixit empresarial

Montcada Avança amb l'empresa és una iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic
Pilar Abián

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local organitza el 13 d’octubre la jornada de col·laboració ‘Montcada Avança amb l’empresa’, al Teatre Municipal, de 9 a 12h. L’objectiu d’aquesta activitat és propiciar un espai perquè el teixit empresarial del municipi es conegui i faci xarxa per tal d’avançar en el desenvolupament econòmic de la ciutat.

Les jornades començaran amb un agraïment a les empreses participants en l’enquesta comarcal sobre els efectes de la Covid-19 al teixit empresarial, a càrrec del coordinador de dinamització territorial del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Oriol Mestre. Montcada i Reixac ha estat un dels municipis més participatius en aquest formulari, que pretenia mostrar com la pandèmia ha afectat les empreses.

Volem fer un agraïment públic davant l’esforç que han fet les empreses montcadenques per superar i adaptar-se a la situació generada arran la pandèmia’, ha explicat el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Jaume Teixidó (ERC). L’edil considera que és un moment per repensar els negocis i valorar ‘les oportunitats per millorar el teixit socioeconòmic de la ciutat; en el futur haurem d’assumir les noves necessitats i reptes que planteja l’economia circular, la sostenibilitat i les noves tecnologies’. Teixidó ha animat el teixit empresarial a participar a les jornades, ‘per intensificar els contactes entre les diferents empreses, per fomentar una ocupació digna, amb valor afegit i amb perspectives òptimes de futur’.

La cap d’orientació empresarial d’ACCIÓ, Gemma Arcalis, oferirà una ponència sobre com aquest ens de la Generalitat pot donar impuls als negocis. L’altra ponència parlarà sobre com avançar en el desenvolupament econòmic local, a càrrec del tècnic d’Empresa de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local de Montcada i Reixac, Josep Díaz. La jornada inclou una sessió de networking professional entre empreses, que conduirà l’especialista Rosaura Alastruey. La participació a les jornades és oberta a tot el teixit empresarial del municipi i la inscripció, gratuïta, s’ha de fer per mitjà d’un enllaç web.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari